Mobilt bredband kontant med router

Mobilt bredband kontant med router är ett bra alternativ för dig som vill att flera enheter ska kunna surfa samtidigt på ditt mobila bredband. Att välja mobilt bredband kontant med router kan exempelvis vara ett bra alternativ i sommarstugan eller i bilen. Du köper en router separat vilket ofta går att göra hos operatören samtidigt som du beställer ett mobilt bredband kontant.

Om flera personer ska surfa på ditt mobila bredband kommer en större mängd data gå åt. Det kan därför vara en bra idé att välja ett mobilt bredband kontant med en stor mängd data. Alternativt kan du även ladda på ditt kontantkort med mycket data när du vet att flera kommer använda det via samma router. Med hjälp av jämförelsetabellen högst upp på sidan kan du jämföra mobilt bredband kontant med router och enkelt välja hur mycket data du vill ska ingå.

Du placerar ditt mobila bredband kontant i din router

En router kopplar samman flera enheter till en och samma internetanslutning. När du beställt ett mobilt bredband kontant får du hem ett SIM-kort. SIM-kortet placerar du i din router och därefter kan flera enheter ansluta till det mobila bredbandet. Det finns både bärbara batteridrivna routrar som är bra att ta med i bilen och även stationära routrar som fungerar bäst i hemmet eller sommarstugan där det finns tillgång till en strömkälla.

Byt prisplan för ditt mobila bredband kontant när du vill

Fördelen med mobilt bredband kontant är att du kan byta prisplan när du vill. Har du ett mobilt bredband kontant som du vanligtvis använder till en surfplatta kan du enkelt flytta SIM-kortet från din surfplatta till en router. Ladda sedan på en större mängd data än vanligt och använd därefter det mobila bredbandet med Wi-Fi för flera enheter. Har du enbart användning av mobilt bredband med router under kortare perioder är kontantkort ett perfekt alternativ för dig då du slipper bindningstid och kan därför sluta använda det mobila bredbandet när du vill.